Lagsporter

Att sporta gör dig snygg

Träning är bra för kroppen och gör att du mår bättre i långa loppet. Att träna gör även att du formar kroppen och blir snygg. Även om du får resultat som gör att du ser bättre ut är det trevligt att även se bra ut när du tränar. Det är inte jättebra att träna i mycket makeup eftersom den kan täppa igen porerna och ge dig problem med din hy. Men det finns bra lösningar som du kan använda dig av för att inte behöva bära smink men ändå se snygg ut. Du kan bland annat använda dig av ögonbrynsfärg som ger dig tilltalande ögonbryn utan att du behöver måla dem. Det finns olika märken och produktegenskaper när det kommer till ögonbrynsfärg, hitta en som passar dig och ditt behov. Du kan även välja att färga dina ögonfransar för att slippa smink under träningspasset.

Välj snygga träningskläder när du sportar

Förutom smink spelar kläderna en avgörande roll i om du känner dig fin eller inte. Välj träningskläder som du först och främst gillar och som sitter bra på din kropp. Det är dock en fördel att välja träningskläder som passar den aktivitet som du ska utföra. Om du ska springa är det bekvämt om byxorna sitter uppe och inte hasar ner. Idag finns det ett enormt utbud inom träningskläder så du kommer garanterat att hitta något som passar både dig och den träningen som du ska utföra.

Sport påverkar kroppen och psyket

Men för att du ska känna dig snygg när du sportar är det inte bara det yttre som spelar roll. När du mår bra i dig själv kommer det också att synas på utsidan. Men det fina med att sporta är att du kommer känna dig bra av det när du utför sporten och efteråt. Fysisk aktivitet har inte bara positiva effekter på den fysiska kroppen utan även på det mentala.

Sporta hållbart

För att ha en sund och stark kropp som du mår bra i är det viktigt att du sportar regelbundet. Försök att hitta en hållbarhet i ditt sportande så att du gör det regelbundet i vardagen. För att du ska må bra och känna dig fin är det viktigt att du samarbetar med kroppen och dig själv. Slå inte ner på dig själv om det går dåligt under något träningspass. Kroppen och psyket hänger ihop och du behöver ta hand om båda delarna för att du ska både må bra och se bra ut. Att sporta har kedjeeffekter – när du tränar kommer du få en snyggare kropp och du kommer dessutom att känna dig snygg. Tänk på att inte jämföra dig med andra när du sportar, alla är olika och har olika förutsättningar.

bard