Lagsporter

Sälj sportprylar på fritiden – fakturera utan eget företag

Om din dröm är att sälja sportprylar, men du ännu inte har varken lust eller tid att göra det på heltid, kan du testa att göra det på din fritid. Genom att använda dig av Frilans Finans kan du fakturera utan att ha ett eget företag. Gå in på deras hemsida Frilansfinans.se för att se vad de kan hjälpa dig med.

Starta sportbutik som privatperson och fakturera kunderna

Om du drömmer om att ta din hobbyverksamhet och göra den till en mer seriös verksamhet, kan du göra det utan att behöva starta eget företag först. Du kan med andra ord sälja sportprylar utan att vara registrerad som företag. Dessutom kan du fakturera enkelt och erbjuda kunderna bättre betalningsalternativ med hjälp av Frilans Finans. På deras hemsida Frilansfinans.se finns information om hur du kan gå tillväga för att kunna fakturera dina kunder på ett enkelt sätt som privatperson.

Våga satsa på din hobby

Många företag startar som hobby och därför finns det goda chanser att lyckas för dig som brinner för det du gör. Om ditt stora intresse är sport och sportprylar, kan du göra intresset till en lukrativ verksamhet. Även om du inte kan eller vill hålla på med det på heltid, kan du ändå prova dig fram. Genom att bedriva verksamheten på hobbynivå till att börja med, får du en indikation om huruvida ditt intresse går att livnära sig på eller ej. Du behöver alltså inte satsa allt på en gång, utan kan i lugn och ro ta det i den takt som känns bekvämt för dig. Utforma verksamheten så som det passar dig bäst, exempelvis genom att starta e-butik eller sälja i fysisk butik. Om det sedan skulle visa sig att du inte gillar att hålla på med det seriöst och/eller att verksamheten inte går med vinst, kan du enkelt återgå till ditt vanliga liv.

bard