Individuella sporter

Transportera dig till träningen

Som aktiv inom en sport behöver du smidigt kunna ta dig till träningar och transportera din sportutrustning fram och tillbaka mellan hem och träningshall. Du kan också behöva resa iväg på träningsläger och tävlingar, vilket kräver ett bekvämt och effektivt transportmedel. Kortare resor kan göras med hjälp av cykel eller kollektivtrafik, men om det rör sig om längre resor kan du behöva investera i en bil eller minibuss, baserat på ditt och familjens behov.

För att hitta en bra transportlösning finns begagnade bilar norrköping som erbjuder elbilar, laddhybrider och bensinbilar inom många olika modeller och märken. Du kan här välja att leasa en bil privat eller via ditt företag, för att få en bra transportlösning som kan användas vid sportutövning. Med många olika fordonstyper som kombi och halvkombi finns här fordon i alla storlekar där du kan välja de dimensioner som passar dina behov bäst.

Transport för olika sportinriktningar

Svenskarna ägnar sig åt en stor mängd olika sporter vilket kräver olika former av förflyttning. För att utöva en sport krävs ofta särskild utrustning som är otymplig att ta med sig och där utrustningen behöver förvaras på ett tryggt sätt för att inte skadas. När det gäller padel krävs endast en mindre sportväska för utrustningen. Men för att åka skidor behöver du utrustning som tar mer plats och som är mer krävande att transportera.

bard